2021 Yaz Elbise Modası İle Dolabınızı Yenileyin


2021 Yaz Elbise Modası

Geçtiğimiz son 2 sene boyunca salgın nedeniyle eşofman ve taytlar bizim yapışık bir parçamız haline geldi. Bu kıyafetlerden artık kurtulup yavaş yavaş kozamızdan çıkmanın vaktidir. Kelebek gibi kanatlarınızı açıp herkese bu sezonun cıvıl cıvıl renklerini göstermek istiyorsanız 2021 yaz elbise modası hakkında gelin birlikte bilgi sahibi olalım.

2021 Yaz Elbise Modası

Yazın Kilit Parçalarını Kullanarak Modaya Yön Verin

Son birkaç sezonu geri planda geçiren dantel modelleri bu sezona bomba gibi bir giriş yapıyor. Bu yaz sezonunun belirleyici parçaları ise 1940’lı yılların elbiseleri ve 1990’ların kabarık elbiseleri olmaktadır. Yeni koleksiyonda tüller, çiçekli desenler, ekoseler, dokulu kumaşlar dikkat çekmektedir. 2021 yaz elbise modası tamamlayıcı aksesuarları yine geçen sezondan beri ön plana çıkan altın zincirler olacaktır.

Siyah ve beyazın bir araya gelerek oluşturduğu satranç tahtası desenini andıran monokrom görünüm bu sezonun hitlerinden biridir. Ayrıca tasarımcılar siyah ve beyazı farklı şekillerde birleştirerek kullanıcılara sunmaktadır. Diskoların enerjisini üstünüzde taşımak ister misiniz? O zaman 2021 yaz elbise modası için tasarlanan bu modeller tam size göre. Tasarımcılar, kıyafetlere peri tozu serpiştirip sizi parlatmak için ellerinden geleni yapmaktadır. Kıyafetlerinizdeki ışıltılar sayesinde gittiğiniz her yerde parlayıp öne çıkabileceksiniz.

2021 Yaz Elbise Modası

İpler ve Braletler Dünyamıza Hava Katmaya Geliyor

Gerek retro duruşu gerekse üstünüzde yarattığı karışıklıklarla ipler hayatımıza değişik şekillerde dahil olmaktadır. Elbiselerin açık alanlarından değişik şekilde bağlanabilen ipler kıyafetlerinize şık bir hava katmaktadır. Braletler ise sütyenin yeni yüzü olarak 2021 yaz elbise modası için öne çıkan başka bir detaydır. Feminenliği zirvede yaşamak isteyenler için sezona damga vuracak olan bu modeller içinde bulunduğu ortamı ısıtmaktadır.

Yaz denince akla gelen uçuş uçuş elbiselerden bahsetmemek olmaz. Bu elbiseler sizi masal prensesi gibi hissettirmenin yanı sıra hafif yapısı ile de üzerinizde yokmuş gibi bir hissiyat uyandıracaktır. Geçmişin trend elbiseleri 2021 yaz elbise modasında da kendisini göstermeye devam etmektedir. Bu trend hiç şüphesiz mağazalarda sıklıkla rastladığınız bedeninizin belirli kısımlarını açık bırakan elbiselerdir. Modellerde genel olarak elbiselerin bel kısımlarının açık olması tercih edilir.

2021 Yaz Elbise Modası

Tarihin Tozlu Sayfalarından Çıkıp Gelen Korse Trendi

1800’lü yıllardan beri var olan estetik olarak kadınları güzel gösteren fakat sağlık açısından zarar veren korse trendi, 2021 yaz elbise modasında kendisine yer bulmaya başarmaktadır. Bu korseleri yapan tasarımcılar geçmiş hatalardan ders almışlardır. Çünkü yeni korseler kadınlar için daha rahat olacak şekilde tasarlanmışlardır.

2021 Yaz Elbise Modası

Siyah Elbiseler Bütün Seksiliği ile Modanın Kalbi Olmaya Devam Ediyor

Siyah elbiseler, vücudu sarıp sarmalayan modellerden, pencere detaylarından, ince askı ve hafif kumaşlarla modanın kalbi olmaktadır. Her zaman şıklığın ve zarafetin sembolü siyah olmuştur. Buna bir de seksi modellerin eklenmesiyle 2021 yaz elbise modası yeni bir çağa geçmiştir. Her kadının mutlaka dolabında bulunması gereken bu siyah elbiseler, bir yere giderken hayat kurtarıcı parça olarak öne çıkmaktadır. Yaptığınız kombinlerle elbisenin tarzını tamamen siz belirleyeceksiniz. İster spor ister abiye isterseniz de günlük kullanımda bu elbiseleri rahatlıkla kullanabileceksiniz.

2021 Yaz Elbise Modası

2021 Yaz Elbise Modası Sezonun Şeker Kız Candy’si Olun

2021 yaz elbise modası optimizmi benimsemektedir. Bunun dışavurumu ise elbiselerde canlı pembeler olarak ortaya çıkmıştır. Ayrıca karpuz, fuşya ve toz pembe renkleri de sezonun öne çıkan diğer renkleri arasında bulunmaktadır. Yaz sezonu boyunca bütün sokakları pamuk şekeri gibi görmeye hazır olun!

2021 Yaz Elbise Modası

Sırt Dekoltesi Şıklığın Yeni Adresi

Sırt dekoltesi sadece bu sezon değil geçtiğimiz sezonlarda bolca karşımıza çıkmıştır. O zamanlardan bu yana yaz sezonuna damga vuracağı belli olan sırt dekoltesi hem plajlarda hem de şık davetlerde öne çıkan modellerden olacaktır.

2021 Yaz Elbise Modası

Tüm Yönleriyle Sezona Damga Vuracak Renkler

Pantone Color, 2021 yaz sezonu için pek çok renk skalasını bizlerle buluşturmaktadır. Geniş renk çeşitliliği sayesinde insanlara kıyafet seçimi konusunda oldukça fazla seçenek sunmaktadır. Doğadan aldığı ilham verici tonlarla enerjinizi yükseltmek için kıyafetlerle uyum içinde hareket etmektedirler. Nötr renkler, sezona her şartta ayak uydurarak mevsim fark etmeksizin 2021 yaz elbise modası için uygun seçenekler sunuyor. Sezonda öne çıkan diğer renkler ise;

  • Derin maviler
  • Gri tonları
  • Kırık beyaz
  • Turuncu
  • Mint yeşili’dir.

Bu renkleri yaz sezonu boyunca kıyafetlerinizde görebilmeniz mümkün olacaktır. Yeni sezon parçalara mutlaka göz atmalısınız.


Pemmbe

Pemmbe.com 2015 yılından bu yana yayında olan moda, güzellik, sağlıklı yaşam, aile, çocuk, kültür-sanat, eğlence, ilişkiler, kariyer gibi kadınları ilgilendiren konular yer alıyor.