2022 Burç Yorumları: Burcunuzu Ne Bekliyor?


2022 Burç Yorumları

2022 Burç Yorumları: Burcunuzu Ne Bekliyor?

Son 2 yıl ömrümüzden ömür çaldı. Pandemi bir yandan ekonomik kriz bir yandan hayatımız bir türlü yoluna giremedi. Peki 2022 burç yorumları ne diyor? Bu yıl nasıl geçecek? Gökyüzü bizim için ne senaryolar yazdı?

İŞTE 2022 BURÇ YORUMLARI

OĞLAK (22 Aralık – 19 Ocak)

Sevgili Oğlak, 2022 senin için önemli bir yıl olacak. Önemli bir yeni iş projesi söz konusu ancak riski de yok değil. Yine de Jüpiter (şans gezegeni) becerilerinizi geliştirmenizi ve iyi pazarlık etmenizi sağlayacaktır.

2022’de sizin için bazı şanslı tarihlere bakalım:
4 Şubat: Bir planı uygulamaya koyma ve karlı bir geri dönüş alma fırsatını yakalayabilirsiniz
25 Eylül: Vazgeçemeyecek kadar iyi bir teklif alabilirsiniz.

Aşk hayatınız da bu yıl ışıl ışıl parlayacak. İki aşk gezegeni Venüs ve Mars’ın Oğlak burcunda birleştiği ve manyetizmanızı gökyüzüne gönderdiği 16 Şubat gününe özellikle dikkat edin. Romantik hayatınız için harika bir gün olacak. O gün elinizden gelenin en iyisini yapın!

Burcunuza göre hangi kokulu mumu almalısınız?

KOVA (20 Ocak – 18 Şubat)

2022 yılı kovalar için lirik, güzel bir yıl olacak. Şimdiden heyecanlanabilirsiniz. Bu yıl Satürn’ün vesayeti altında, konsantrasyon ve bağlılık gerektiren yeni bir şeyle başa çıkmanız gerekecek: Evlenmek, bebek sahibi olmak, bir iş kurmak, ilk evinizi satın almak veya yüksek lisansa başlamak gibi… Ayrıca şimdiden söyleyelim: 2023 yılının ikinci yarısında aşk ve romantizmi deneyimleme şansınız olacak. Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs 5 Mart günü size şans getirecek. O gün bir aşk kıvılcımı çakabilir. Eğer hayatınızda biri varsa ilk günkü tutkunuz geri gelecek.

2022 Burç Yorumları
2022 burç yorumları

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sevgili Balık, 2022’de oldukça parlak bir yıl geçireceksin. Son on yılın – muhtemelen tüm hayatınızın – en iyi mali yılına girmek üzeresiniz. Hangi kariyer fırsatlarını kabul ettiğiniz konusunda seçici olmanız gerekiyor. Sağlığınız bile iyileşecek ve yıl sonunda, başladığınız zamankinden daha güçlü hissedeceksiniz. Aşkı bulmak için en iyi gününüz 30 Nisan olacak çünkü o gün Jüpiter ve Venüs on yıldan sonra ilk kez burcunuzda buluşacak. Eğer bir ilişkiniz varsa iyice bağlanacak ve birbirinize vakit ayıracaksınız.

KOÇ (21 Mart – 19 Nisan)

Sevgili Koç, zorlu birkaç yıldan sonra 2022’de senin için bir genişleme ve iyimserlik zamanı geliyor. Jüpiter sadece 12 yılda bir burcuna gelir. Bu yüzden hayatınızda birçok alanı etkileyen yeni ve hayati bir döneme başlayacaksın. Üst düzey insanlarla tanışacak ve muhtemelen uzun zamandır aradığın ama bir gün bulup bulamayacağını merak ettiğiniz romantik bir ilişki de dahil olmak üzere harika yeni bağlantılar kuracaksın. Bekarsan, ilk görüşmede tamamen sarhoş olma… Kendi burcundaki Jüpiter, gerçek ve kalıcı aşkı bulmak için mümkün olan en iyi zamanı getiriyor.

BOĞA (20 Nisan – 20 Mayıs)

2022’de Jüpiter Balık burcuna geçti ve bu sizin için iyi bir haber. Özellikle serbest meslek sahibi iseniz, bir önceki yıl yapılan işten kar elde edeceksiniz. Balık burcundaki Jüpiter, arkadaş çevrenizi, bağlantılarınızı ve iş arkadaşlarınızı büyük ölçüde genişletecek ve bu yeni arkadaşlar ve bağlantılar, para kazanma beceriniz üzerinde doğrudan bir etkiye sahip olacak. Yeni biriyle tanışmak için en iyi şansınız ise 27 Ağustos’taki Başak yeni ayında olacak. Bekarsanız edindiğiniz yeni arkadaşlar arasında ciddi bir romantik ilişki bulma şansınız büyük. Bu büyük bir yıl olacak. Hazır olun.

Baktırdığınız fallar neden size hep uyuyor?

İKİZLER (21 Mayıs – 20 Haziran)

Önümüzdeki yıl, eskiden sadece hayalini kurduğunuz profesyonel fırsatların bolluğuyla, on yılı aşkın süredir kariyeriniz için en iyi yıllardan biri olacak. Profesyonel ilerleme için en iyi aylar, Jüpiter’in 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs 2022’ye kadar – özellikle 2 Mart’ta Balık burcundaki yeniayı – ve ardından 27 Ekim’den 20 Aralık’a kadar Balık burcunda geçireceği zamanlar olacak. İlişki meseleleri zaman alacak. Jüpiter 10 Mayıs – 27 Ekim arasında Koç burcuna geçtiğinde aşk ve zenginleştirilmiş bir kişisel yaşam için çok daha fazla zamanınız olacak ve uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir rüyayı gerçekleştirebileceksiniz. Bu hızlı bir yıl olacak. Bazen çok fazla kahve içmiş gibi hissedeceksiniz, bu nedenle hafta sonları veya akşam yemeği için arkadaşlarınızla gevşemek için molalar oluşturun.

YENGEÇ (21 Haziran – 22 Temmuz)

Önünüzde çok mutlu bir yıl var. 12 yıldır ilk kez şanslı Jüpiter, sizinkiyle mükemmel uyum sağlayan bir su burcu olan Balık burcunda olacak. Kariyeriniz için en iyi an, kariyer gelişimi ve prestijle ilgili onuncu evinizde, 31 Mart Koç yeni ayında geliyor. Jüpiter ayrıca Güneş’le üç açı yapacak ve sağlığınızı, iyimserliğinizi ve romantik cazibenizi artıracak. Venüs, 17 Temmuz’da burcunuza girecek ve 11 Ağustos’a kadar kalacak. Sosyalleşme, yeni kıyafetler alma ve görünüşünüze odaklanma için tam zamanı… Yeni şeyler aldıktan sonra dışarı çıkın. Cazibenize kimse dayanamayacak.

ASLAN (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Hey Aslan, bu yıl köşeyi dönmüş gibisin. Potansiyel olarak heyecan verici kariyer atılımlarıyla finansal olarak başarılı olacaksın. Bu, özellikle mali kazanımlar için çok önemli bir ay olan 2 Mart yeni ayından sonraki haftalarda geçerlidir. Romantizm söz konusu olduğunda 23 Kasım’daki muhteşem yeni ayda ve sonraki haftalarda parıldayacaksınız. Hala heyecanlı değil misin? Olmalısın!

2022 Burç Yorumları
2022 burç yorumları

BAŞAK (23 Ağustos – 22 Eylül)

Son iki yıl, pandemi nedeniyle hayatınızda acı verici değişimler getirmiş olabilir ancak en kötüsü geride kalmış gibi görünüyor. Olası bir aşk taahhüdü, kariyerinizde büyük zirvelere çıkma şansı, akan cömert miktarda para ve sizi daha verimli ve daha üretken kılan iyileştirilmiş çalışma yöntemleri ile sizi bekleyen mutlu bir yıl var. Eğer bekarsanız, 24 Ocak – 5 Mart tarihleri ​​arasında gerçek aşk eviniz olan Oğlak burcunda Mars turunu gerçekleştirecek. O tarihlere dikkat! 2022’nin ikinci yarısında, gelişen, yükselen kariyerininiz iyice hız kazanacak. Özellikle Eylül ayına dikkat!

TERAZİ (23 Eylül – 22 Ekim)

2022 12 Nisan’da Neptün yaşamınız boyunca ilk kez Jüpiter ile Balık burcunda ilk kez buluşacak ve herhangi bir profesyonel projeye zarafet ve güzellik katacak. Ayrıca Şubat ve Mart aylarında eğlence ve aşk için ve bekarsan o özel kişiyle tanışmak için güzel bir zaman olacak. 6 Mart’ta Mars ve Venüs, gerçek aşk eviniz Kova’da birleşecek. Kesinlikle sizinle özel biri arasındaki büyük kimyanın kıvılcımlarını ateşleneceği bir gün olacak. Hiç şüphe yok ki, bu yıl ilerlemeniz için çok alan var.

 

2022 Burç Yorumları
2022 burç yorumları

AKREP (23 Ekim – 21 Kasım)

Bazı iniş çıkışları olsa da, 2022 harika bir yıl olacak! 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs 2022’ye kadar güneş beşinci einiz olan Balık burcuna giren şanslı Jüpiter ile ve yine yılın sonunda, romantizm, eğlence için hayatınızın en görkemli yıllarından birinin tadını çıkarmanız için fırsat veriyor. Mart ayında hissedeceğiniz mutluluğu kesinlikle hiçbir şey yok edemeyecek. Yılın en şanslı günü, Jüpiter’in güçlü Güneş ile kavuşum yaptığı 5 Mart’tır. Bu sadece yılda bir kez olur ve gerçek aşkla ilgili beşinci evinizde tekrar gerçekleşene kadar 12 yıl geçecek.

YAY (22 Kasım – 21 Aralık)

Önümüzdeki yıl parlak bir yıl olacak. Maceracı Yaylar, bağlılık fikri konusunda biraz tereddütlü olabilir ancak sizin kadar seyahat etmeyi seven bir aşık bulursanız, efsanevi bir eşleşme olabilir. Size ilham veren, sizi seven ve sizinle bir hayat kurmak isteyen kişiyi zaten bulduysanız, Jüpiter’in Koç’ta olması birlikte daha fazla zaman geçirmenize yardımcı olacak. Bu yıl daha çok içsel, özel tarafınıza odaklanacaksınız. Buna rağmen, kendiniz için bir isim yapma fırsatlarınız olacak. Oğlak burcundaki Plüton tarafından desteklenen 18 Mart dolunayında yüzeye çıkan gelişmeleri izleyin. Yakın geçmişte yaptıklarınızın çoğu şimdi ödüllendirilecek ve itibarınızı artıracak.


Pemmbe

Pemmbe.com 2015 yılından bu yana yayında olan moda, güzellik, sağlıklı yaşam, aile, çocuk, kültür-sanat, eğlence, ilişkiler, kariyer gibi kadınları ilgilendiren konular yer alıyor.